Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Suklaa-Kookoskakku

Gluteeniton Suklaa-Kookoskakku

Gluteeniton Suklaa-Kookoskakku

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

8-10

kpl
Kypsennysaika

45

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Voin ja suklaan sulatin ensin kattilassa miedolla lämmöllä ja annoin jäähtyä.
  • Munat, keltuaiset ja sokerin vatkasin hyvin vaahdoksi.
  • Vaahtoon lisäsin keskenään sekoitetut kuiva-aineet ja voi-suklaaseoksen vuorotellen.
  • Sitten vain voideltuun ja kookoshiutaleilla jauhotettuun 20 cm pyöreään irtopohjavuokaan taikina ja uuniin.
  • Leivinuunissani oli n. 175 astetta ja kakku sai paistua 45 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.