Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Savulohipiirakka

Gluteeniton Savulohipiirakka

Gluteeniton Savulohipiirakka

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
5.0 keskiarvio 1 arvostelija
Annokset

9

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään.
  • Taputtele voideltuun ja jauhotettuun 21cm x 21cm olevaan irtopohjavuokaan tai pieneen (halk. n. 20cm) pyöreään vuokaan.
  • Täyte
  • Sekoita kerma, kananumuna, juustoraaste, perunajauho ja sitruunapippuri keskenään ja kaada pohjan päälle.
  • Silppua paprikat, tilli ja rucola (jätä rucola isohkoiksi paloiksi) ja ripottele kermaseosken päälle lopuksi ripottele lohi päälle ja paista 200’c n. 20min.
  • Anna jäähty ja tarjoile kaffin kera.

2 Kommenttia

  1. Ilmeisesti perunajauhoja ei tarvitakaan täytteessä, kun ohjeessa ei neuvota niitä kermaan lisäämään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.