Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Samettipiirakka

Gluteeniton Samettipiirakka

Gluteeniton Samettipiirakka

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

50

minuuttia

Ainekset

  • Pohja
  • 150 g margariinia

  • 1 dl sokeria

  • 1 kananmuna

  • 3,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 1 tl vaniljasokeria

  • Täyte
  • 1 dl mangohilloa

  • 250 g (1 prk) jugurttirahkaa

  • 200 g (1 prk) kermaviiliä

  • 1 dl kuohukermaa

  • 1 kananmuna

  • 0,75 dl sokeria

  • 2 tl vaniljasokeria

  • 0,5 tl sitruunamehua

Valmistus

  • Pohja
  • Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri.
  • Sekoita kananmuna vaahdon joukkoon.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
  • Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  • Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  • Täyte
  • Levitä hillo pohjan päälle. Jos hillo on kovin paksua, lämmitä sitä minuutin verran mikrossa sulatusteholla niin levittäminen on helpompaa.
  • Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä piirakan päälle.
  • Paista uunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.