Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Runebergintorttu

Gluteeniton Runebergintorttu

Gluteeniton Runebergintorttu

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

10

kpl
Kypsennysaika

30

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi kananmunat ja sokerit.
  • Lisää vaniljajugurtti, vaniljakreemijauhe sekä vanilja-aromi ja sekoita.
  • Lisää kuivat aineet, öljy sekä kerma ja sekoita hyvin.
  • Kaada voideltuun ja jauhotettuun 21 cm halk. olevaan vuokaan.
  • Paista 200’c 30-35 min (uunista riippuen).
  • Päälle
  • Anna tortun jäähtyä ja laita reilusti hilloa keskelle.
  • Tee tomusokerista ja vedestä paksu tahna ja pursota hillon ympärille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.