Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Rouheinen Vuokaleipä

Gluteeniton Rouheinen Vuokaleipä

Gluteeniton Rouheinen Vuokaleipä

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

leipä
Kypsennysaika

45

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Liuota hiiva lämpöiseen veteen.
  • Sekoita joukkoon öljy, suola, (siirappi) ja vähitellen jauhot (seuraile taikinan koostumusta ettei mene liikaa jauhoja).
  • Vaivaa kunnolla koneella tai käsin.
  • Kaada taikina paistovuokaan ja kohota 45 min.
  • Paista 220 – asteessa 45 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.