Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Reikäleipä

Gluteeniton Reikäleipä

Gluteeniton Reikäleipä

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

2

leipää
Kypsennysaika

15

minuuttia

Gluteeniton reikäleipä on tumma herkku, jota syö mielellään aamiaisella tai eväänä. Kokeile helppoa ohjetta ja ihastu.

Ainekset

Valmistus

  • Juuri
  • Sekoita hiiva nesteeseen ja lisää psyllium ja kaurahiutaleet.
  • Peitä kulho liinalla ja laita lämpimään / vedottomaan paikkaan n. 15 minuutiksi.
  • Taikina
  • Lisää juureen ainesosat.
  • Vaivaa taikina esim. sähkövatkaimella (taikinakoukut) tai käsin.
  • Jauhota pöytä ja kumoa taikina siihen.
  • Jaa kahteen palaan, taputtele tai kauli kaksi litteää pyöreää leipää.
  • Tee muotilla reikä keskelle ja vedä ristiin pintaviillot.
  • Anna kohota n. 60 minuuttia.
  • Pistele haarukalla reikiä leivän pintaan.
  • Paista 220 asteessa n. 15-20 minuuttia.
  • Gluteeniton reikäleipä on parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.

6 Kommenttia

  1. Kaunis Kiitos tästä leivän reseptistä oli hyvää ja vielä onnistuikin! AINO

    1. Hei Hannaliisa,
      Emme ole kokeilleet käyttää tässä reseptissä tattarihiutaleita, mutta uskon sen onnistuvan myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.