Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto
Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto
Julkaistu
Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kokeile jotain uutta ja ihastu! Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto on ravintorikas korvike perinteiselle riisirisotolle!
Ainekset
1 rkl oliiviöljyä (esim. garlic infused olive oil sopii hyvin)
2 raastettua punajuurta
6 dl kasvislientä
2 rkl sitruunamehua
1 tl oreganoa
1 rkl tuoretta timjamia
1 dl Parmesaania
ripaus suolaa ja pippuria
+ tarjoile esimerkiksi paistetun vuohenjuuston tai herkkusienien kanssa
Valmistus
- Huuhtele tattarisuurimot ja paista pannulla oliiviöljyn kanssa muutama minuutti.
- Lisää kasvisliemi ja raastettu punajuuri ja kiehauta. Paista miedolla lämmöllä noin 20 min kunnes neste imeytynyt.
- Lisää sitruunan mehu, oregano ja timjami ja sekoita. Kääntele joukoon myös Parmesaani ja sekoita kunnes juusto on sulanut. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
- Tarjoa Gluteeniton punajuuri-tattaririsotto esim. paistetun vuohenjuuston tai herkkusienien kanssa
Selma Mönkäre | FitFoodieSelma