Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Puhti-Pizza

Gluteeniton Puhti-Pizza

Gluteeniton Puhti-Pizza

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

3

isoa pizzaa
Kypsennysaika

10

minuuttia

Gluteeniton Puhti-pizza saa puhtinsa Viljatuotteen Härkäpapujauhoseoksesta. Jauhoseos on runsaskuituinen ja sisältää rutkasti proteiinia. Ohjeesta tulee 3 isoa pizzaa.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita vesi, kuivahiiva, suola, öljy ja psylliumi.
  • Sekoita hyvin ja anna psylliumin turvota hetki.
  • Lisää jauhot.
  • Anna kohota 30 min ja laita samalla uuni päälle 250 asteeseen ja pelkkä pelti uuniin lämpiään.
  • Leivo pizzoiksi leivinpaperin päälle.
  • Täytä haluamillasi täytteillä.
  • Vedä kuumalle pannulle pizzat leivinpapereineen.
  • Paista 250 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsää.
  • Gluteeniton Puhti-pizza on valmis herkuteltavaksi hieman jäähdyttyään.

    Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.