Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Polentapannari

Gluteeniton Polentapannari

Gluteeniton Polentapannari

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

pellillinen
Kypsennysaika

45

minuuttia

Gluteeniton polentapannari valmistuu helposti uunipellille Viljatuotteen maissisuurimoista ja riisijauhosta. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita margariini kuumaan veteen.
  • Lisää kuiva-aineet ja sekoita tasaiseksi.
  • Lisää munat, sekoita ja kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
  • Paista 200 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
  • Tarjoa gluteeniton polentapannari tuoreiden tai pakastettujen marjojen kera.
  • Voit myös pakastaa pannarin tuoreena ja nauttia myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.