Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton pika mikro-porkkanakakku

Gluteeniton pika mikro-porkkanakakku

Gluteeniton pika mikro-porkkanakakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 keskiarvio 4 arvostelijalta
Annokset

1

mukillinen
Kypsennysaika

1

minuutti

Gluteeniton pika mikro-porkkanakakku valmistuu vain minuutissa! Kakkuhimo, yllätysvieraat… kokeile tätä reseptiä!

Ainekset

  • 4 rkl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Porkkanajauhoseosta

  • 2 rkl porkkanaraastetta

  • 2 rkl fariinisokeria

  • 5 rkl gluteenitonta kaurajuomaa

  • 1 tl rypsiöljyä

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 1 tl mantelirouhetta

  • 0,5 tl vanilja-aromia (voit myös käyttää vaniljasokeria)

  • 0,5 tl kanelia

  • 0,25 tl neilikkaa

  • ripaus suolaa

Valmistus

  • Sekoita kuivat ainesosat kulhossa. Lisää porkkanaraaste, öljy, vanilja ja kaurajuoma. Sekoita.
  • Annostele taikina mikronkestävään mukiin tai kulhoon. Kypsennä mikrossa noin 1min – 1min 30 sek hieman mikrosta riippuen.
  • Nauti porkkanakakku vaniljajäätelön tai tuorejuustokuorrutteen kanssa.

    Iina Sarkama | Iinabites

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.