Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton peltirieska

Gluteeniton peltirieska

Gluteeniton peltirieska

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

pellillinen
Kypsennysaika

30

minuuttia

Virtasalmen Viljatuotteen puuroriisistä, kaurahiutaleista ja hienosta riisijauhosta valmistuu maittava gluteeniton peltirieska. Tämä herkku on osa monen juhannusperinteitä eikä ihme sillä yhdestä pellillisestä syö useampi suu.
UUNIPELLILLINEN

Ainekset

Valmistus

  • Keitä puuroriisiä, voita ja vettä, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
  • Lisää loput aineet ja sekoita.
  • Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle ja paista 225-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
  • Tarjoa gluteeniton peltirieska esimerkiksi munavoin kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.