Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Omenaleipä

Gluteeniton Omenaleipä

Gluteeniton Omenaleipä

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

leipä
Kypsennysaika

45

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita vesi, kuivahiiva, suola, siirappi ja psylliumia ja anna psylliumin turvota heti.
  • Lisää omenaraaste ja loput aineet. Sekoita hyvin. Kohota 30min.
  • Laita tämän jälkeen uuni päälle 220’c ja laita pata kylmään uuniin kansineen 30 min.
  • Jonka jälkeen pyöräytät leipätaikinan pataan, kansi kiinni ja uuniin.
  • Paista 30min jonka jälkeen ota kansi pois ja jatka paistamista 15min.
  • Jäähdytä ja nauti.

Vinkki

  • Ripottele padan pohjalle hieman jauhoja, ettei leipä tartu pataan kiinni.
  • Paistoaika on aina uunikohtainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.