Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Mustikkapiirakka

Gluteeniton Mustikkapiirakka

Gluteeniton Mustikkapiirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

30

minuuttia

Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomilla jauhoilla valmistat ihanan mustikkapiirakan. Tämä piirakka ei tarvitse erikseen vaniljajäätelöä sillä täyte on herkullisen rahkainen.

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi
  • Lisää munat yksitellen kunnolla vatkaten
  • Sekoita jauhot ja leivinjauhe, lisää taikinaan huolellisesti käännellen
  • Kaada taikina korkeareunaiselle pellille ja levitä tasaiseksi
  • Ripottele mustikat taikinan pinnalle
  • Täyte
  • Sekoita muut ainekset keskenään kunnolla
  • Kaada täyte tasaisesti mustikoiden päälle
  • Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia

4 Kommenttia

  1. Hei! minkä kokoinen korkeareunainen pelti tähän mustikkapiirakkaan tarvitaan?
    Ystävällisin terveisin Marja Tuominen

    1. Hei Marja,
      Tähän piirakkaan riittää tavallinen syvä uuninpelti. Resepti on mitoitettu myös vakiokokoiseen “isoon” uuniin, joten jos käytössäsi on kapea uuni voit puolittaa reseptin.

  2. Minulla on parhaillaan loppu teidän pullajauhoseos. Haluaisin tehdä mustikkapiirakan. Vaaleaa jauhoseosta ja kaurajauhoa on. Olisiko teillä reseptiä.

  3. Hei, vaihdoin mustikat puolukkaan, ja lisäsin 2 tl piparkakkumaustetta jauhoihin (käytin Virtasalmen vaaleaa jauhoseosta), nam ja joulupöytään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.