Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkkupiirakka
Gluteeniton Kinkkupiirakka
Julkaistu
Gluteeniton Kinkkupiirakka
Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
Annokset
12
kplKypsennysaika
40
minuuttiaHelppo gluteeniton kinkkupiirakka Virtasalmen Viljatuotteen hirssijauhosta. Herkullisen mehevä piirakka sopii tarjottavaksi niin kahvi- kuin lounaspöydässä.
Ainekset
- Pohja
50 g sulatettua voita
75 g emmental-juustoraastetta
1 rkl turkkilaista jogurttia
- Täyte
2 munaa
120 g kermaviiliä
1 dl ruokakermaa 15 %
2 tl dijon originale sinappia
0,5 tl suolaa
100 g emmental-juustoraastetta
200 g Poutun pizzasuikaleita
Valmistus
- Pohja
- Sekoita pohjan ainekset keskenään.
- Levitä voideltuun pyöreään piirakkavuokaan.
- Esipaista pohjaa noin 10 min vajaassa 200 asteessa.
- Täyte
- Sekoita täytteet muut ainekset keskenään paitsi juustoraaste ja pizzakuutiot.
- Levitä pizzasuikaleet esipaistetun pohjan päälle.
- Kaada täyteseos päälle ja pinnalle ripottele juustoraaste.
- Paista piirakkaa vielä noin 180 asteessa puoli tuntia.
- Gluteeniton kinkkupiirakka sopii suolaiseksi tarjottavaksi kahvipöytään tai lounaaksi salaatin kanssa.
Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni