Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkku-juustopiirakka

Gluteeniton Kinkku-juustopiirakka

Gluteeniton Kinkku-juustopiirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Määrä

1

pellillinen
Kypsennysaika

30

minuuttia

Tämä tuhti gluteeniton kinkku-juustopiirakka sopii niin kahvipöytään kuin lauantai illan herkuksi, pohjassa käytetty Virtasalmen Viljatuotteen vaaleaa gluteenitonta jauhosesota.
Reseptistä tulee pellillinen, puolita piirakkavuokaan.

Ainekset

  • Pohja
  • 150 g margariinia

  • 4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • 0,5 tl suolaa

  • 1 dl juustoraastetta

  • 1 dl kylmää vettä

  • Täyte
  • 350 g (1 pss) kinkkusuikaleita

  • 250 g (1 prk) Valio Koskenlaskija Ruoka Cheddar

  • 2 kananmunaa

  • 4 dl juustoraastetta

  • 1 purjo

  • n. 1 dl hienonnettua persiljaa

  • mausta esimerkiksi mustapippurilla ja valkosipulijauheella

Valmistus

  • Pohja
  • Sekoita pehmeä rasva, juustoraaste ja kuivat ainekset sekaisin.
  • Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
  • Nosta taikina hetkeksi jääkaappiin.
  • Levitä taikina sitten leivinpaperin päälle pellille.
  • Pistele pohjaan haarukalla reikiä ja esipaista 225 asteessa 10 minuuttia.
  • Täyte
  • Huuhtele ja hienonna purjo. Käytä ainakin valkoinen osa. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä esipaistetun pohjan päälle.
  • Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia uunin keskitasolla.
  • Gluteeniton Kinkku-juustopiirakka on parhaimmillaan lämpimänä mutta maistuu herkulliselta myös kylmänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.