Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kasvisgalette

Gluteeniton Kasvisgalette

Gluteeniton Kasvisgalette

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

40

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Nypi kuivat aineet ja voi keskenään
  • Lisää juustoraaste ja kerma.
  • Kauli taikinasta kaksi isoa ohutta pohjaa.
  • Täyte
  • Siivuta kesäkurpitsa ohuviksi siivuiksi
  • Lado ne peltille leivinpaperin päälle
  • Ripottele päällä suolaa ja mustapippuria
  • Paista uunissa 200’c 10 minuuttia
  • Leikkaa kaali ohueksi siivuksi
  • Pilko paprika ja kevät sipuli pieneksi
  • ”Hakkaa” valkosipuli veitsellä pieneksi muruksi
  • Kuullota oliviöljyssä kasviksia n.10 min tai kunnes pehmenneet
  • Lisää joukkoon ranskankerma, chili cheddar, inkivääritahna sekä soija.
  • Kaada täyte pohjan päälle
  • Laita kesäkurpitsat täytteen päälle
  • Jätä pari senttiä ilman täytettä
  • Käännä varovasti reuna täytteen päälle
  • Halutessasi laita päälle vielä puolikkaita kirsikkatomaatteja.
  • Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.
  • Tarjoile gluteeniton kasvisgalette suolaisena piiraana sellaisenaan tai nauti lounaaksi salaatin kanssa.

    Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.