Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton karpalo-vaniljakakku

Gluteeniton karpalo-vaniljakakku

Gluteeniton karpalo-vaniljakakku

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

45

minuuttia

Herkullinen gluteeniton karpalo-vaniljakakku sopii tarjottavaksi niin arkena kuin juhlana. Karpalo ja vanilja ovat maistuva yhdistelmä. Halutessasi voit myös pakastaa kakun ja lisätä koristelun vasta ennen tarjoilua. 

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kaikki aineet keskenään.
  • Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun n. 2,3 litraiseen vuokaan.
  • Paista uunin pohjalla ritilän päällä 175 C 45 min.
  • Anna jäähtyä. Koristele esim. tomusokerilla ja gluteeniton karpalo-vaniljakakku on valmis nautittavaksi.

Vinkki

  • Voit myös pakastaa kakun tuoreena. Lisää koristelut vasta juuri ennen tarjoilua. 
  • Alkuperäisen reseptin löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.