Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton kardemummakuivakakku
Gluteeniton kardemummakuivakakku
Julkaistu
Gluteeniton kardemummakuivakakku
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
15
kplKypsennysaika
40
minuuttiaGluteeniton kardemummakuivakakku on perinteinen kuivakakku kardemumman maussa! Tämä pehmeä kuivakakku leivotaan meidän uutuustuotteesta Gluteenittomasta Durrajauhoseoksesta.
Ainekset
2 kananmunaa
100 g sulatettua voita tai margariinia
2 dl sokeria
1 rkl kardemummaaa
2 dl maitoa tai kermaa
1,5 tl leivinjauhetta
3,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Durrajauhoseosta
Valmistus
- Riko munien rakenne puuhaarukalla vatkaten. Lisää sulatettu, jäähdytetty rasva, sokeri ja kardemumma. Lisää maito tai kerma vuorotellen leivinjauhe-jauhoseoksen kanssa.
- Kaada taikina voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 40 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ennen kuin kumoat sen tarjoilualustalle.
Bakade kakan för första gången och den gjorde succe bland släkten. Dessutom enkel att baka och går snabbt att röra ihop!
Tack för din feedback! Roligt att höra att kakan blev en succé på alla sätt och vis 🙂