Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kanttarellipiirakka

Gluteeniton Kanttarellipiirakka

Gluteeniton Kanttarellipiirakka

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12-15

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Piirakkapohja
  • Aluksi pohjaa varten sekoitin pehmeän voin, rahkan, munan ja juustoraasteen.
  • Ja sitten joukkoon kuivat aineet sekoitettuna.
  • Pohjataikina jääkaappiin tunniksi.
  • Täyte
  • Täytettä varten laitoin kattilaan pakkasesta sulaneet kantarellit valkoviinin ja voin kanssa. Kuumensin sen verran, että voi suli ja kantarelleihin imeytyi viini+voi-seos.
  • Toisessa astiassa sekoitin muut täytteen ainekset.
  • Kaulitsin taikinan kaurajauhoseoksen avulla 26 cm piirakkavuokaan sopivaksi.
  • Laitoin vielä piirakkavuoan taikinoineen pakastimeen 10 minuutiksi.
  • Ennen uuniin laittoa pistelin pohjaan reikiä haarukalla.
  • Esipaiston pohjaa 10 minuuttia 200 asteessa.
  • Sen jälkeen pohjalle kantarellit ja muu täyte päälle, ja takaisin uuniin puoleksi tunniksi.
  • Jotta pohjan reunat eivät kuivuisi liikaa, laitoin viimeiseksi 10 minuutiksi piirakan päälle folion.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.