Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kanelinen Kesäkurpitsapiirakka

Gluteeniton Kanelinen Kesäkurpitsapiirakka

Gluteeniton Kanelinen Kesäkurpitsapiirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

pellillinen
Kypsennysaika

20

minuuttia

Uunipellillinen

Ainekset

  • 4 kananmunaa

  • 1,5 dl sokeria

  • 1,5 dl fariinisokeria

  • n. 300 g hienoksi raastettua kesäkurpitsaa

  • 150 g sulatettua voita

  • 1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Tattarihiutaleita

  • 5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • 2 tl kanelia

  • 2 tl leivinjauhetta

  • Kuorrutus
  • 100 g pehmeää voita

  • 1 pkt tomusokeria

  • 1 dl huoneenlämpöistä maustamatonta jugurttia

  • ripaus aitoa vaniljaa

Valmistus

  • Vaahdota munat, sokeri ja fariinisokeri.
  • Lisää vaahtoon kesäkurpitsa, voi ja tattarihiutaleet.
  • Sekoita keskenään Vaalea jauhoseos, kaneli ja leivinjauhe.
  • Lisää kuivat aineet taikinaan.
  • Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin. 20 minuuttia ja jäähdytä kunnolla.
  • Kuorrutus
  • Vaahdota voita hetki sähkövatkaimella.
  • Lisää puolet tomusokerista ja sekoita.
  • Lisää jugurtti, vanilja ja loput tomusokerista.
  • Sekoita ja levitä piirakkapohjan päälle.
  • Koristele haluamallasi tavalla.

    © Noora Viljakainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.