Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kahvikakku

Gluteeniton Kahvikakku

Gluteeniton Kahvikakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

25

kpl
Kypsennysaika

40

minuuttia

Helppo ja maukas kahvikakku Virtasalmen Viljatuotteen rouheisesta gluteenittomasta jauhoseoksesta.

Ainekset

Valmistus

  • Riko munien rakenne rikki puuhaarukalla vatkaten.
  • Lisää margariini, sokeri ja vanilliinisokeri.
  • Yhdistä leivinjauhe jauhoseokseen.
  • Lisää kerma vuorotellen jauhoseoksen kanssa taikinaan.
  • Kaada taikina voideltuun, jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteen lämpötilassa uunin alatasolla noin 40 minuuttia.
  • Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja kaada jäähtyneen kakun päälle.
  • Leivokset uunipannulla
  • Tee kaksinkertainen annos taikinaa ja kaada se uunipannulle voidellun leivinpaperin päälle.
  • Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  • Kuorrute
  • Jaa hetken jäähtynyt levy annospaloiksi.
  • Sekoita kuorrutteen ainekset ja levitä leivoslevylle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.