Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton juustopolenta

Gluteeniton juustopolenta

Gluteeniton juustopolenta

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

5

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Täyteläinen gluteeniton juustopolenta on maittava lisuke liha- tai kalaruualle. Polenta on myös helppo muotoilla haluamaasi muotoon.

Ainekset

Valmistus

  • Laita vesi ja kerma pinnoitettuun kattilaan. Lisää suola ja keitä. Lisää kiehuvaan vesi-kermaseokseen maissisuurimot vispilällä sekoittaen.
  • Kun seos alkaa kiehua, alenna lämpöä ja peitä kattila kannella. Anna hautua n.20 min., kunnes polenta on kypsää. Sekoita välillä, ettei seos tartu pohjaan.
  • Lisää voi, juustoraaste ja mustapippuri. Sekoita.
  • Tarjoa gluteeniton juustopolenta liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Vinkki

  • Kaada polenta suorakaiteen muotoiseen vuokaan. Peitä kelmulla ja anna jäähtyä hetken.
    Leikkaa polenta neliöiksi tai ota kuvioita muotilla. Paista palat voissa pannulla juuri ennen tarjoilua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.