Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Juuresleipä

Gluteeniton Juuresleipä

Gluteeniton Juuresleipä

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

leipä
Kypsennysaika

45

minuuttia

Viljatuotteen uutuustuotteesta Gluteeniton Härkäpapujauhoseos valmistuu maukas ja proteiinirikas juuresleipä. Muista kunnon kohotus aina gluteenittomassa leivonnassa!

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä sose 42 asteiseksi.
  • Lisää psyllium, siirappi, suola ja (inkivääri).
  • Sekoita kuivahiiva 1 dl jauhoseosta ja lisää seokseen.
  • Lisää loput jauhot vähitellen alustaen taikinaan.
  • Lisää rypsiöljy ja jatka alustamista vielä 5 minuuttia.
  • Anna taikinan levähtää noin 5-10 minuuttia.
  • Leivo taikinasta vuokaleipä ja nosta voideltuun leipävuokaan.
  • Ripottele leivän pinnalle hiukan jauhoja.
  • Anna kohota peiteltynä lämpimässä paikassa 45-60 minuuttia.
  • Pistele leivän pinta esim. haarukalla.
  • Paista 200 asteessa uunin alatasossa noin 50 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.