Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Jugurttikakku

Gluteeniton Jugurttikakku

Gluteeniton Jugurttikakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

15

kpl
Kypsennysaika

1

tunti 

Herkullinen gluteeniton jugurttikakku sopii kahvipöytään mihin vuoden aikaan tahansa. Kokeile ja ihastu sinäkin!

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kaikki ainesosat keskenään kulhossa (ei vatkata).
  • Laita taikina voideltuun ja jauhotettuun (esin. tummaa riisijauhoa) vuokaan.
  • Paista kakkua 175 asteessa noin. 1 tunti.
  • Kumoa kakku jonkin aikaa jäähtyneenä.
  • Koristele halutessasi tomusokerilla.

Vinkki

  • Katso gluteeniton jugurttikakku -ohjevideo tästä linkistä.

2 Kommenttia

  1. Muuntelin hieman ohjetta ja tuunasin tästä ‘Englantilaisen hedelmäkakun’. Vähensin hieman sokerin määrää ja lisäsin lopuksi 300 g alkoholissa marinoituja kuivahedelmiä (aprikooseja, rusinoita, kirsikoita ja luumuja). Marinoin vuorokauden.
    Pakkohan sitä oli jo maistaa. Sanoisin, että paras hedelmäkakku mitä olen tehnyt

    1. Hei Aino,
      Kiitos, kun jaoit vinkin meille muillekin 🙂 Kakku kuulostaa todella herkulliselta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.