Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton ja vegaaninen omena-toscakakku

Gluteeniton ja vegaaninen omena-toscakakku

Gluteeniton ja vegaaninen omena-toscakakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12-15

palaa
Kypsennysaika

40

minuuttia

Gluteeniton ja vegaaninen omena-toscakakku on täynnä syksyistä makua puolukoiden ja omenoiden ansiosta! Täydellinen kahvipöydän herkku!

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen. Vuoraa irtopohjavuoan (n.22 cm) pohja leivinpaperilla. Sekoita kuivat aineet. Lisää sulatettu margariini ja kaurajuoma. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada irtopohjavuokaan. Asettele omenasiivut ja puolukat tasaisesti piirakkapohjan päälle. Ripottele päälle kanelia.
  • Paista uunin alatasolla 30-35 minuuttia, tai kunnes kakku on keskeltä hyytynyt.
  • Keitä toscakuorrute kokoon kattilassa muutaman minuutin ajan. Lusikoi kuorrute esipaistetun kakun päälle ja paista vielä 10 minuuttia, tai kunnes gluteeniton ja vegaaninen omena-toscakakku on kullanruskea.

    Tiina Strandberg | My Berry Forest 

4 Kommenttia

  1. Tästä reseptistä täytyy kai puuttua kanamuna?! Ei kai kakusta voi tulla mitään ilman kanamunaa?

    1. Hei Päivi,
      Tämä kakku onnistuu loistavasti ihan ilman kananmunaa 🙂 Kyseessä on gluteeniton ja vegaaninen kakku, joten kananmuna on jätetty pois syystä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.