Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Banaanimuffinsit
Banaanimuffinsit
Julkaistu
Banaanimuffinsit
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
15
minuuttiaBanaani ja kookos sopivat ihanasti yhteen. Muffinssit on helppo tehdä Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta tattari- ja hirssijauhoista.
Ainekset
100 g margariinia
1 dl vettä
2 isoa kananmunaa
1 dl sokeria
0,75 dl kookoshiutaleita
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1 tl leivinjauhetta
1 banaani haarukalla survottuna
Valmistus
- Mittaa vesi ja rasva kattilaan ja kuumenna niin, että margariini sulaa.
- Anna jäähtyä. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
- Yhdistä loput kuiva-aineet. Lisää jauho- ja rasvaseokset sekä banaanisurvos taikinaan. Sekoita hyvin.
- Kaada taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 15–18 minuuttia.
- Muffinit sopivat tarjottaviksi sekä lämpiminä että jäähtyneinä.
© Eila Alho