Etusivu » Gluteeniton Tumma TEF - täysjyväjauho » Gluteeniton Syksyinen Juustokakku

Gluteeniton Syksyinen Juustokakku

Gluteeniton Syksyinen Juustokakku

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

30

minuuttia

Gluteeniton syksyinen juustokakku sopii herkuteltavaksi kahvipöydän ääressä. Juustokakun pohja on valmistettu Virtasalmen Viljatuotteen Tummasta Tef-jauhosta.

Ainekset

  • Pohja
  • 2 munaa

  • 0,75 dl fariinisokeria

  • 1 ml rommiaromia

  • 150 g porkkanaraastetta

  • 0,5 dl rypsiöljyä

  • 1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Teff-jauhoa

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 1 tl kanelia

  • Täyte
  • 2 dl kuohukermaa

  • 2 dl maustettua luumu-kanelirahkaa

  • 100 g vaniljatuorejuustoa

  • 3 tl vaniljasokeria

  • 5 liivatetta

Valmistus

  • Pohja
  • Vaahdota munat ja sokeri.
  • Lisää vaahtoon aromi, porkkanaraaste ja öljy.
  • Sekoita kuivataineet keskenään ja lisää vaahtoon.
  • Jos taikina tuntuu liian löysältä, lisää hieman jauhoja.
  • Paista irtopohjavuossa noin puolituntia vajaassa 200 asteessa (leivinuuni)
  • Jäähdytä kakkupohja ja laita se pestyyn irtopohjavuokaan, jossa on leivinpaperi.
  • Kostuta pohja (puolukka)mehulla
  • Täyte
  • Luota liivate pieneen määrään vettä.
  • Vaahdota kerma ja lisää muut ainekset.
  • Laita täyte pohjan päälle ja yönyli jääkaappiin.
  • Koristele gluteeniton syksyinen juustokakku haluamallasi tavalla.

    Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.