Etusivu » Gluteeniton Tattarirouhe » Gluteenittomat Sitruunapikkuleivät

Gluteenittomat Sitruunapikkuleivät

Gluteenittomat Sitruunapikkuleivät

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

20

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.
  • Lisää vaahtoon jäähtynyt voisula.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan.
  • Laita tainina puoleksi tunniksi jääkaappiin.
  • Tee taikinasta pötkö ja leikkaa 20 osaan.
  • Pyörittele käsissä palloiksi.
  • Paista pikkuleipiä leivinuunissa 225 asteessa 15 minuuttia.
  • Koristele haluamallasi tavalla esim. suklaalla ( voit lisätä suklaaseen tipan sitruuna-aromia )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.