Etusivu » Gluteeniton Pullajauhoseos » Gluteenittomat Dallaspullat

Gluteenittomat Dallaspullat

Gluteenittomat Dallaspullat

Reseptin kirjoittaja Kirsi-Maria Kallunki
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annoksia

16

kappaletta

Dallaspullat ovat herkullinen tapa hyödyntää pullataikinaa rahkatäytteisiin kierteisiin, jotka paistetaan muffinsi- tai leivosvuokiin aseteltuina – voit myös asetella pullat leivinpaperin päälle uunipellille.

Ainekset

Valmistus

  • Yhdistä juuren ainekset kulhossa. Anna juuren herätä, kunnes siihen alkaa muodostua selvästi näkyviä kuplia.
  • Sekoita juuren joukkooon muut taikinan ainekset. Anna taikinan levätä täytteen valmistamisen ajan. Lisää tarvittaessa vähitellen jauhoja.
  • Vatkaa täytteen ainekset kevyesti sekaisin.
  • Kauli pullataikina alle 1cm paksuiseksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi jauhoja apuna käyttäen.
  • Levitä taikinan päälle täyte ja kääri rullalle. Leikkaa rullat kahden sormen levyisiksi paloiksi ja laita palat joko muffinssivuokaan tai suoraan leivinpaperin päälle pellille.
  • Anna pullien kohota noin 30 minuutin ajan.
  • Paista pullat 225-asteisessa uunissa, noin 15 minuutin ajan.

Vinkki

  • Hunajalla leivottaessa jauhojen määrää saattaa joutua lisäämään reseptin määrää enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.