Etusivu » Gluteeniton Pullajauhoseos » Gluteeniton Marjapiirakka pullajauhoseoksesta
Gluteeniton Marjapiirakka pullajauhoseoksesta
Julkaistu
Gluteeniton Marjapiirakka pullajauhoseoksesta
Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
Annokset
12
palaaKypsennysaika
30
minuuttiaGluteeniton marjapiirakka pullajauhoseoksesta on helppo valmistaa tuoreista tai pakastemarjoista.
Ainekset
- Pohja
100 g voita
0,5 dl sokeria
1 muna
1 ml Butter-Vanilla-aromia
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
- Täyte
2 dl kermaviiliä
0,5 dl sokeria
1 muna
1 tl tl vaniljasokeria
marjoja valinnan mukaan
(hillosokeria)
Valmistus
- Pohja
- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
- Lisää vaahtoon kananmuna ja aromi.
- Lisää kuivat aineet varovasti sekottaen joukkoon.
- Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.
- Täyte
- Pohjan päälle marjaseos sekä hiukan hillosokeria.
- Marjojen päälle loput täyteet keskenään sekoitettuna.
- Päälle voi halutessaan ripotella esim. puolukoita.
- Paista pohjaa noin 200 asteessa 30 minuuttia.
- Gluteeniton marjapiirakka pullajauhoseoksesta on parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.
Kirsi Epäilys | Villa Kanervan leivinuuni