Etusivu » Gluteeniton Pizza & Street Food Mix » Gluteeniton lasagne tuorepastalevyistä

Gluteeniton lasagne tuorepastalevyistä

Gluteeniton lasagne tuorepastalevyistä

Reseptin kirjoittaja Helena ja Fiialiisa Kemppainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annoksia

4

annosta

Valmista gluteenittomat tuorepastalevyt Pizza & Street Food Mix -jauhoseoksesta. Samalla ohjeella teet myös herkullisen tagliatelle-nauhapastan, täytetyt raviolit ja muut pastatyypit.

Ainekset

  • Pastataikina, 8 lasagnelevyä
  • 2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Pizza & Streetfood Mix jauhoseosta

  • 2 kpl kananmunia

  • Tomaattikastike
  • 400 g sika-nauta jauhelihaa

  • 390 g tomaattimurskaa (oregano + basilika)

  • tilkka punaviiniä

  • 30 g pieneksi pilkottua ruohosipulia

  • 10 g pieneksi pilkottua basilikaa

  • ripaus suolaa

  • Valkokastike
  • 150 g Punaleima Emmental -juustoraastetta

  • 4 dl maitoa

  • ripaus suolaa

  • Lisäksi
  • 1 kpl kesäkurpitsa

Valmistus

  • Lasagnelevyt
  • Mittaa leivontakulhoon jauhoseos.
  • Muotoile jauhojen keskelle kolo.
  • Lisää koloon kananmunat.
  • Vaivaa taikina tasaiseksi massaksi.
  • Muotoile taikina pötkyläksi ja laita kelmun sisään noin 10 minuutiksi.
  • Jauhota pöytä hienolla riisijauholla ja kauli taikina ohueksi levyksi – tai käytä pastakonetta.
  • Leikkaa levy haluamasi pastalevyjen kokoon.
  • Tomaattikastike
  • Paista jauheliha pannulla kypsäksi.
  • Lisää tomaattimurska ja viini.
  • Anna hautua hetken.
  • Lisää suola sekä yrtit.
  • Anna hautua noin 10 – 15 minuuttia.
  • Valkokastike
  • Mittaa kulhoon kaikki raaka-aineet ja ala kuumentaa kunnes juusto on sulanut.
  • Suurusta kastike tapiokatärkkelysvedellä koko ajan hämmentäen. Valkokastikkeen koostumus saa olla paksuhkoa kastiketta muistuttavaa.
  • Lasagnen kokoaminen ja paistaminen
  • Höylää kesäkurpitsa ohuiksi levyiksi.
  • Lado paistovuokaan vuorotellen kerros tomaattikastiketta, kesäkurpitsan sivuja, valkokastiketta ja lasagnelevyjä.
  • Paista 200 C uunissa noin 45 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.