Etusivu » Gluteeniton Kaurahiutale » Gluteeniton Uunitattari-kaurapuuro

Gluteeniton Uunitattari-kaurapuuro

Gluteeniton Uunitattari-kaurapuuro

Reseptin kirjoittaja Anni ja Linnea
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

4

kpl
Kypsennysaika

45

minuuttia

Virtasalmen Viljatuotteen isoista kaurahiutaleista ja tattarirouheesta syntyy pehmeän lempeä gluteeniton uunitattari-kaurapuuro. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kaurahiutaleet, tattarirouhe, suola ja paloitellut taatelit kookos-riisimaidon sekaan ja kumoa uunivuokaan.
  • Paista 45-60 minuuttia 225°c asteessa.
  • Tarjoile gluteeniton uunitattari-kaurapuuro kookos- tai kaurakerman kera, lisää marjoja tai pähkinöitä ja nauti!

Vinkki

  • Uunitattari-kaurapuuro valmistuu helposti myös pienemmässä lämpötilassa leivinuunissa. Valmistusaika on vain hieman pidempi. Laita puuro uuniin illalla ja nauti aamulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.