Etusivu » Gluteeniton Hieno Tattarijauho » Gluteenittomat Pikkupitsat

Gluteenittomat Pikkupitsat

Gluteenittomat Pikkupitsat

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.0 keskiarvio 2 arvostelijalta
Annokset

n. 24

kpl
Kypsennysaika

12

minuuttia

Gluteenittomat pikkupitsat ovat herkullisia pikkupurtavia piknikille tai evääksi retkelle. Taikinasta tulee noin 24 kpl pitsoja.

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Yhdistä kuiva-aineet keskenään, lisää neste ja sekoita huolellisesti.
  • Taikina kiinteytyy muutaman minuutin vaivaamisen jälkeen.
  • Anna taikinan levähtää hetki.
  • Jaa taikina 24 osaan ja taputtele paloista pieniä, pyöreitä pitsapohjia.
  • Käytä apuna riittävästi jauhoa
  • Täyte
  • Levitä pohjille tomaattipyre.
  • Hienonna sipuli, oliivit ja paprika erikseen, yhdistä ne tonnikalaan ja levitä täyte pitsoille.
  • Täytteen mehevyys syntyy öljystä.
  • Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia eli kunnes pohja saa hieman ruskeaa väriä.
  • Gluteenittomat pikkupitsat ovat parhaimmillaan hiemän jäähtyneinä.

Yksi kommentti

  1. Todella helppo ja hyvä ohje! Kaapissa oli valmiina hienoa riisijauhoa, joten käytin sitä voi olla että sen takia taikina jäi vähän vaikeasti käsiteltäväksi. Tein kaksi isoa pizzaa suoraa leivi paperille, onnistui erinomaisesti niinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.