Etusivu » Gluteeniton Härkäpapujauhoseos » Gluteenittomat Pellavakeksit

Gluteenittomat Pellavakeksit

Gluteenittomat Pellavakeksit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

25

kpl
Kypsennysaika

7

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Sulata voi. Sekoita leivinjauhe Härkäpapujauhoseokseen.
  • Lisää sokeri, kaurahiutaleet, pellavansiemenet, jauhot ja kananmuna voihin.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Nostele lusikalla nokareita pellille tai anna taikinan kovettua jääkaapissa noin 30 minuuttia.
  • Leivo jauhotetulla alustalla taikinasta tankoja, leikkaa paloiksi ja pyörittele palloiksi.
  • Nosta taikinapalat leivinpaperin päälle pellille harvakseltaan, sillä uunissa taikina leviää moninkertaisesti.
  • Paista 190 asteessa 7-8 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.