Etusivu » Gluteeniton Härkäpapujauhoseos » Gluteeniton Välipalapiirakka

Gluteeniton Välipalapiirakka

Gluteeniton Välipalapiirakka

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

10-12

kpl
Kypsennysaika

30

minuuttia

Ainekset

  • Pohja
  • 2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta

  • 0,5 tl leivinjauhetta

  • 1 dl juoksevaa margariinia (tai sulatettua voita)

  • 2 rkl vettä

  • 1 kananmuna

  • 0,25 tl suolaa

  • Täyte
  • 1 pss (300 g) vihannes-riisisekoitus (pakaste)

  • 75 g meetvurstisuikale

  • 50 g punaleima Emmentaljuustoa raastettuna

  • 50 g mustaleima Emmentaljuustoa raastettuna

  • 50 g fetajuusto paloja

  • 1 kananmuna

  • 100 g (1/2 prk) kermaviiliä

  • 0,5 rkl sweet chili kastiketta

Valmistus

  • Pohja
  • Sekoita pohjan ainekset keskenään esim. lusikalla tai puuhaarukalla.
  • Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  • Täyte
  • Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle.
  • Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30-35 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.