Etusivu » Gluteeniton Härkäpapujauhoseos » Gluteeniton Suolainen Pannukakku

Gluteeniton Suolainen Pannukakku

Gluteeniton Suolainen Pannukakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

pellillinen
Kypsennysaika

30

minuuttia

Pellillinen

Ainekset

Valmistus

  • Ruskista suikaloitu palvikinkku rypsiöljyssä.
  • Lisää pannulle purjosilppu ja hienoksi raastettu porkkana.
  • Kuullota pehmeäksi. Sekoita mausteet joukkoon.
  • Anna jäähtyä.
  • Vatkaa kulhossa maito, munat, jauhot ja suola keskenään.
  • Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
  • Levitä täyte lusikalla nostellen taikinan päälle tasaisesti.
  • Ripottele juustoraaste pinnalle.
  • Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.