Etusivu » Gluteeniton Härkäpapujauhoseos » Gluteeniton Kinkku-metukka-aurapiirakka

Gluteeniton Kinkku-metukka-aurapiirakka

Gluteeniton Kinkku-metukka-aurapiirakka

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

35

minuuttia

Ruokaisa gluteeniton kinkku-metukka-aurapiirakka sopii vaikka lounaspiirakaksi. Tämän herkullisen piirakan pohja syntyy Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta härkäpapujauhoseoksesta.

Ainekset

  • Pohja
  • 2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta

  • 0,5 tl leivinjauhetta

  • 1 dl juoksevaa margariinia (tai sulatettua voita)

  • 2 rkl vettä

  • 1 kananmuna

  • 0,25 tl suolaa

  • Täyte
  • 1 pss (230 g) kinkkusuikaleita tai savusuikaleita

  • 75 g meetvurstisuikale

  • 40 g aurajuustoa murusteltuna

  • 100 g juustoraastetta

  • 2 kananmuna

  • 100 g (½ prk) kermaviiliä

  • ripaus pippuriseosta

Valmistus

  • Pohja
  • Sekoita pohjan ainekset keskenään esim. lusikalla tai puuhaarukalla.
  • Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  • Täyte
  • Levitä pohjan päälle kinkut, meetvurstit sekä murusteltu Aurajuusto.
  • Sekoita keskenään juustoraaste, kermaviili, munat ja pippuri.
  • Levitä seos täytteiden päälle.
  • Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30-35 minuuttia.
  • Gluteeniton kinkku-metukka-aurapiirakka on parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.

    Jamiela Ruotsalainen | WillaSarkko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.