Pellava – kuitua, kivennäistä ja hivenaineita

Kotimainen pellava on loistava hyvien rasvojen ja kuidun lähde. Sekä Viljatuotteen pellavansiemenet että pellavarouhe soveltuvat monenlaisiin taikinoihin, puuron joukkooon sekä jogurtin päälle.

  • 3,75 
  • Mustikkamysli 400g
    5,10 

Monipuolinen ja ravitseva pellavarouhe

Pellavarouhetta voi nauttia monella eri tavalla. Sitä on helppo lisätä jogurttiin, smoothieihin, kaurapuuroon tai leivontaan. Voit myös sekoittaa sen veteen ja käyttää kananmunien korvaajana ja sitomisaineena leivonnassa.

Täysin gluteeniton pellavarouhe on monipuolinen ja ravitseva ainesosa, jota on helppo lisätä ruokavalioon. Se on hyvä tapa lisätä kuitua, omega-3-rasvahappoja ja proteiinia ruokavalioon.

Viljatuotteen Pellavarouhe on saanut Ruokaa omasta maasta -tunnuksen. Viljatuotteen Gluteeniton Suomalainen Pellavarouhe ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita ja se on myös GMO-vapaata.

Katso reseptipankistamme pellavaa sisältävät reseptit ja leivo jo tänään terveellistä suolaista tai makeaa herkkua!



Tuotteillamme on Euroopan Keliakialiiton (AOECS-Association of European Coeliac Societies) myöntämä gluteenittoman tuotteen merkin käyttöoikeus. Löydät ajantasaisen listan gluteenittoman merkin käyttöoikeuden saaneista tuotteista Keliakialiitto ry:stä. Merkin käyttöoikeus edellyttää vuosittain tehtävää AOECS-standardin (AOECS standard for gluten-free food) auditointia.


© 2024 Virtasalmen Viljatuote Oy | Gluteenittomat jauhot & jauhoseokset