Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Tähtitortut

Gluteenittomat Tähtitortut

Gluteenittomat Tähtitortut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

18

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi.
  • Anna tekeytyä noin vartin.
  • Kauli taikinasta hyvin ohut levy (paksuus noin 2 mm) ja leikkaa siitä tähtitorttumuotilla aihioita.
  • Nosta kaksi aihiota varovasti metallilastan kanssa päällekkäin leivinpaperin päälle ja taittele sakarat keskelle varoen, sillä taikina murtuu herkästi.
  • Nosta tortun keskelle kahdella lusikalla nokare paistonkestävää marmeladia.
  • Paista 200 -asteisessa uunissa noin. 15-20 minuuttia kunnes tortut saavat hieman väriä.
  • Koristele tortut siivilöimällä niiden päälle tomusokeria.
  • Annoksesta tulee keskimäärin 18 torttua.
  • Jos todella ohueksi kauliminen tuntuu mahdottomalta, voi levyn jättää myös tuplapaksuiseksi ja tehdä tortuista yksinkertaisia.
  • Paksumpi taikina voi painua hieman paistettaessa, mutta se ei makua haittaa.

    ©Eilamari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.