Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat pizzapallerot

Gluteenittomat pizzapallerot

Gluteenittomat pizzapallerot

Reseptin kirjoittaja Iina Sarkama | Iinabites
4.0 keskiarvio 2 arvostelijalta
Annosta

20

annosta

Ainekset

Valmistus

  • Liuota tuorehiiva veteen.
  • Lisää jauhot ja suola kulhoon. Tee keskelle kolo ja kaada siihen vesiseos.
  • Sekoita lusikalla taikinaksi.
  • Peitä astia tuorekelmulla ja anna kohota noin 30 asteisessa uunissa, kunnes taikina on kaksinkertaistunut (noin 40 min).
  • Lämmitä öljy 180 asteiseksi korkeassa kattilassa.
  • Ota ruokalusikallinen taikinaa ja liu’uta taikinapallo sormella kiehuvaan öljyyn. Paista 3-4 taikinapalloa kerrallaan noin 1,5 minuutin ajan. Pizzapallerot ovat valmiit kun ne ovat ilmavia ja saaneet kauniin ruskean pinnan. 
  • Nosta pizzapallerot reikäkauhalla talouspaperin päälle.
  • Ripottele sormisuolaa päälle ja tarjoile sellaisenaan.

    Iina Sarkama | Iinabites

Vinkki

  • Voit myös dipata pizzapallerot esimerkiksi pestoon, valkosipuliaioliin tai tomaattikastikkeeseen.

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.