Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat piparikupit piparimoussella

Gluteenittomat piparikupit piparimoussella

Gluteenittomat piparikupit piparimoussella

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 keskiarvio 2 arvostelijalta
Kypsennysaika

5

minuuttia

Nämä gluteenittomat piparikupit piparimoussella ovat täydellinen jälkiruoka niin pikkujouluihin kuin joulupöytäänkin! Suupalan kokoiset herkut on täydellinen yhdistelmä piparia ja herkullista moussea.

Ainekset

  • Valmista piparitaikina tämän ohjeen mukaan.

  • Piparimousse
  • 2 dl vispikermaa

  • 0,5 dl sokeria

  • 200 g vaniljatuorejuustoa

  • 0,5 dl piparimuruja

  • 0,5 tl piparkakkumaustetta (mausta ja maista!)

Valmistus

  • Aseta uuni lämpiämään 200 asteeseen. Painele perinteisen piparin mallisella muotilla ohuita pipareita. Voitele kevyesti muffinssivuoka ja aseta piparit sen pohjalle. Paina kevyesti ensin keskeltä taikinaa ohuemmaksi. Painele sitten taitteesta pipari tiiviisti muffinssivuoan malliseksi. Näin pohja ei nouse liikaa ja kuppiin tulee kaunis reuna.
  • Paista piparit 200 asteessa n. 5 minuuttia. Anna jäähtyä ja valmista mousse. Aloita murskaamalla pipareita. Murenna ne tarpeeksi pieneksi, jotta mousse ei tuki tyllaa.
  • Vispaa kerma ja sokeri kuohkeaksi. Lisää joukkoon vaniljatuorejuusto ja piparkakkumaustetta. Sekoita tasaiseksi. Kääntele joukkoon lopuksi piparimurut. Siirrä pursotinpussiin ja pursota jäähtyneiden kuppien päälle. Tarjoile gluteenittomat piparikupit piparimoussella pikinmiten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.