Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Pikkuleivät

Gluteenittomat Pikkuleivät

Gluteenittomat Pikkuleivät

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

7

minuuttia

Herkulliset gluteenittomat pikkuleivät valmistuvat helposti Viljatuotteen Gluteenittomasta Härkäpapujauhoseoksesta. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
  • Lisää kuivat aineet ja sulatettu voi.
  • Anna taikinan kovettua jääkaapissa 2-3 tuntia.
  • Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota siitä muotilla pikkuleipiä.
  • Voitele pikkuleipien pinta kananmunalla ja ripottele siihen sokeria.
  • Paista 200 asteessa 7-8 minuuttia.
  • Gluteenittomat pikkuleivät ovat parhaimmillaan tuoreina mutta ne säilyvät muutaman päivän ilmatiiviissä rasiassa. Ellet syö niitä aiemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.