Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Myslinapit
Gluteenittomat Myslinapit
Julkaistu
Gluteenittomat Myslinapit
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
9
kplKypsennysaika
10
minuuttiaGluteenittomat myslinapit on tehty Virtasalmen Viljatuotteen Mustikkamyslistä. Ne ovat helppo ja herkullinen välipala vaikka automatkalle. Yhdestä annoksesta tulee 9 kpl nappeja
Ainekset
2 rkl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarirouhetta
1 rkl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pellavarouhetta
1 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
0,5 dl maitoa
0,5 dl tummaa siirappia
50 g valkosuklaata
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Sekoita keskenään mysli, tattarirouhe, pellavarouhe, suola ja vaniljasokeri.
- Lisää seokseen maito ja tumma siirappi.
- Painele mysliseosta silikonisen muffinssivuonan koloihin.
- Voit myös käyttää isompaa muffinsivuokaa, jolloin nappeja tulee vähemmän tai ne ovat ohuempia.
- Taikinan voi myös taputella suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan ja leikata paloiksi.
- Paista myslinappeja 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä.
- Irroita vähän jäähtyneet napit vuoistaan ja leikkaa tarvittaessa.
- Sulata suklaa ja kasta pohja suklaaseen.
- Anna jähmettyä leivinpaperin päällä.
- Säilytä gluteenittomat myslinapit viileässä.