Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat korvapuustit

Gluteenittomat korvapuustit

Gluteenittomat korvapuustit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
3.3 keskiarvio 36 arvostelijalta
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

  • Pullataikinan ohjeen löydät täältä.

  • Täyte
  • n. 50 g margariinia

  • 1 dl fariinisokeria

  • 2 rkl kanelia

  • Päälle
  • 1 kananmuna

  • raesokeria

Valmistus

  • Valmista pullataikina tämän reseptin mukaan.
  • Anna taikinan levätä sen aikaa kun valmistat täytteen. Näin et lisää vahingossa liikaa jauhoja!
  • Kauli taikinasta n. 1cm paksuinen suorakaiteen muotoinen levy jauhoja apuna käyttäen.
  • Yhdistä pehmeä margariini, fariinisokeri ja kaneli ja levitä seos taikinalevyn päälle. Lämmitä tarvittaessa vesihauteen päällä, jotta seos levittyy taikinaa rikkomatta. Voit myös halutessasi lisätä täytteen aineet taikinalevyn päälle yksitellen aloittaen margariinista.
  • Rullaa taikina ja leikkaa kolmion maallisia paloja taikina pötköstä. Sijoita palat kapea osa ylöspäin ja paina keskeltä kuopalle pituussuunnassa.
  • Kohota liinan alla n. 30 min
  • Voitele korvapuustit kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista 225 asteessa n. 15 min

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.