Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Kaneliässät
Gluteenittomat Kaneliässät
Julkaistu
Gluteenittomat Kaneliässät
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
10
minuuttiaGluteenittomat Kaneliässät ovat helppo ja perinteinen herkku kahvipöytään ja juhliin. Virtasalmen Viljatuotteen gluteeniton riisijauho tuo rakennetta kekseihin.
Ainekset
120 g voita/margariinia
180 g ( n. 2 dl ) sokeria
3 munaa
1 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl ksantaania
200 g ( n. 3 dl ) Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
150 g ( n. 2 dl ) Virtasalmen Viljatuotteen Hienoa Gluteenitonta Riisijauhoa
Valmistus
- Voi ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
- Lisää munat yksitellen.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sekoittamalla käsin vaahtoon.
- Laita pursotin pussiin ja muotoile pellille tähti tyllalla (pursottimen kärki) S:n muotoisia keksejä.
- Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
- Gluteenittomat kaneliässät ovat maistuva lisä kahvipöytään.