Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Suolapähkinäkakku

Gluteeniton Suolapähkinäkakku

Gluteeniton Suolapähkinäkakku

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

45

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Murskaa suolapähkinät. Laita ne esim. pakastuspussiin ja murskaa kaulimella.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään.
  • Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla.
  • Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Jos käytät silikonivuokaa, sitä ei tarvitse tehdä.
  • Paista uunissa 175 asteessa 45-55 minuuttia.
  • Koita kypsyyttä esim. hammastikulla. Kun taikina ei tartu tikkuun on kakku valmis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.