Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton riisipuuro

Gluteeniton riisipuuro

Gluteeniton riisipuuro

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
3.4 keskiarvio 5 arvostelijalta
Määrä

4

annosta
Kypsennysaika

45

minuuttia

Riisipuuro on joulunajan suosikki ja loistava herkku myös vaikka keskellä kesää! Oli käytössäsi sitten tavallinen tai haudutuskattila onnistuu tämä gluteeniton riisipuuro varmasti!

Ainekset

Valmistus

  • Kiehauta vesi ja riisi kattilassa. Anna kiehua kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.
  • Lisää maito ja sekoita kunnes puuro kiehuu. Hauduta pienellä teholla välillä sekoittaen 30-45min.
  • Lisää suola kun puuro on valmista.
  • Gluteeniton riisipuuro on valmis nautittavaksi!

Vinkki

  • Voit maustaa riisipuuroa esim. omenoilla tai marjoilla, hauduttamalla ne puuron kanssa. Halutessasi voit soseuttaa hedelmät tai marjat puuron sekaan sauvasekoittimella ennen tarjoilua.

2 Kommenttia

  1. Kiitos vastauksestanne viestiini. Se ei täysin osunut kohdilleen, mutta olen ehkä vaikeimman yli ja jaksan keskittyä ”ostoksiin” sekä leipomiseen.
    Tällä pienellä kokemuksella olen vakuuttunut, että löydän tuotteistanme toimivat, minun käyttööni sopivat tuotteet.
    Olette kovin vaatimattomia itsenne mainostajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.