Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton mutakakku

Gluteeniton mutakakku

Gluteeniton mutakakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.0 keskiarvio 2 arvostelijalta
Annokset

12

palaa
Kypsennysaika

15

minuuttia

Suussa sulava gluteeniton mutakakku ei petä koskaan! Mutakakun kuuluu jäädä sisältä löysähköksi! Gluteenittomana kakku maistuu kaikille!

Ainekset

Valmistus

  • Sulata voi ja suklaa miedolla lämmöllä ja anna jäähtyä
  • Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
  • Sekoita tumma js., vaniljasokeri, leivinjauhe ja suola keskenään ja lisää ne munasokerivaahtoon varovasti käännellen
  • Lisää joukkoon jäähtynyt suklaavoi
  • Pingota leivinpaperi 24 cm irtopohjavuokaan ja voitele (ja korppujauhota vuoan reunat)
  • Paista 24 cm kokoisessa irtopohjavuoassa 200 ast. 15-20 min. Kakun on tarkoitus jäädä keskeltä löysäksi.
  • Jäähdytä gluteeniton mutakakku ja tarjoa se vaniljajäätelön kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.