Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Katkarapu-kinkku Piirakka

Gluteeniton Katkarapu-kinkku Piirakka

Gluteeniton Katkarapu-kinkku Piirakka

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12-15

kpl
Kypsennysaika

40

minuuttia

Ainekset

  • 60 g voita

  • 100 g perunamuusia

  • 1 muna

  • 1 dl juustoraastetta

  • 1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Höyrytettyjä Tattarihiutaleita

  • 0,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Tef-täysjyväjauhoa

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 0,5 tl suolaa

  • Täyte
  • 2 munaa

  • 50 g smetanaa

  • 100 g Philadelphia tuorejuustoa ranskalaiset yrtit

  • 0,75 tl suolaa

  • 1 dl juustoraastetta

  • 100 g katkarapuja

  • 1 keitetty muna

  • tilliä

  • suolaa

  • 100 g Poutun savusuikaleita

Valmistus

  • Taikinan valmistuksessa sekoitin pehmeän voin, muusin ja munan ensin hyvin ja lisäsin joukkoon kuivat aineet keskenään sekoitettuna.
  • Taikinan voi vaivata käsin, mutta lusikalla sekoituskin onnistuu.
  • Levitin tef-jauhoja apuna käyttäen taikinan 26 cm piirasvuoan pohjalle ja sitten uuniin 225 asteeseen 10 minuutiksi esipaistumaan.
  • Täyte
  • Esipaistetun pohjan toiselle puoliskolle levitin savusuikaleet ja toiselle puolelle jäiset katkaravut, hienoksi pilkotun keitetyn munan, tilliä ja ripauksen suolaa.
  • Sen jälkeen kaadoin päälle muut ainekset keskenään hyvin sekoitettuna.
  • Ja takaisin uuniin vielä 30 minuutiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.