Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Aura-Päärynä Piirakka

Gluteeniton Aura-Päärynä Piirakka

Gluteeniton Aura-Päärynä Piirakka

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

10

kpl
Kypsennysaika

40

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  • Valmista pohja. Sekoita keskenään jauhot ja pehmeä margariini.
  • Lisää joukkoon kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  • Voitele irtopohjavuoka (22 cm) ja painele taikina vuoan reunoille ja pohjalle.
  • Esipaista pohjaa uunissa 10 minuutin ajan.
  • Täyte
  • Pilko päärynät (muista poistaa siemenkodat) ja lado esipaistetun pohjan päälle.
  • Murusta aurajuusto päärynöiden päälle.
  • Sekoita keskenään ruokakerma, kananmuna ja suola.
  • Kaada seos muiden ainesosien päälle.
  • Paista piirakkaa 30-40 min, kunnes piirakka on saanut väriä.
  • Anna piirakan tekeytyä hetki huoneenlämmössä ennen leikkaamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.